Alt det praktiske

Pris:

En plads i Møllehuset koster 2150 kroner hver måned (egenbetaling).

Dette er inklusiv alle måltider, bleer, salve, cremer, barnevogn, krybbe, dyne, sengetøj, sovetøj, oplevelser mv. Det eneste forældrene selv skal medbringe er skiftetøj og udetøj.

Økonomisk friplads:

Det er desværre ikke muligt at søge økonomisk friplads til en plads i Møllehuset. Holbæk kommunen giver ikke friplads til forældre der ønsker en privat pasningsordning.

Godkendelse og tilsyn:

En privat pasningsordning er godkendt og får tilsyn fra Holbæk kommune på samme vilkår som den kommunale dagpleje. Tilsynsførende kommer på 2 uanmeldte og 2 anmeldte besøg om året.

Sikkerhed:

Sikkerhed har højt prioitet i Møllehuset.

Børnene sidder på godkendte trip trap stole, der er indstillet efter børnenes højde og alder med ryg, bøjle og sele hvis det er nødvendigt, samt sikkerheds "fødder", så de ikke kan vippe.

Alle børn sover med godkendte Odder/Babydan seler og der hænger altid en selesaks i nærheden af børnenes sovepladser. Der er baby alarmer hvor børnene sover som en ekstra sikkerhed og jeg går selvfølgelig også ud og kigger til dem.

Når vi er på tur har børnene refleksveste på med Møllehusets navn og tlf nummer på ryggen.

Førstehjælp:

Jeg har opdateret førstehjælp til småbørn og det fornyes hvert andet år.

Åbningstider:

Åbningstiderne kan ændrer sig efter forældrenes behov, så tøv ikke med at kontakte mig hvis i har brug for en anden åbningstid end den jeg har nu, så taler vi om det 😉

Møllehuset åbningstider pt. er:

Mandag: 6.00 - 15.45

Tirsdag: 6.00 - 15.45

Onsdag: 6.00 - 15.45

Torsdag: 6.00 - 15.45

Fredag:  6.00 - 15.00

Lukkedage:

Der er ikke gæstepasning ved ferie eller sygdom. Møllehusets lukkedage varsles i god tid og de fleste dage ligger i skolernes ferie.

Kontakt information:

Møllehuset

V. Tanja Møllenbach

Ibs Huse 2

4440 Mørkøv

Tlf: 21 77 99 62

Mail: mollehuset@ibsmolle.dk

Facebook: Møllehuset-Mørkøv

Jeg viser gerne Møllehuset frem, så ring eller skriv endelig, hvis det har interesse, så finder vi en dag i kan komme på besøg😉